2021-05-04 14:07Pressmeddelande

Flowlife lanserar i Danmark!

Flowlife tar nu sitt första kliv ut i Europa och lanserar i Danmark den 5e maj. Genom att förse människor med kvalitativa produkter för träning och återhämtning kombinerat med att ge kunden samma närhet och upplevelse som i verkliga livet, ska Flowlife skapa Danmarks bästa e-handel.

Efter den fantastiska tillväxtresan under 2020, är det nu dags att rikta blicken utanför Sverige. Danmark blir ett första steg för Flowlife, som även planerar att etablera sig på fler nordiska marknader i år.

– Vi är så otroligt tacksamma för den resa vi gjort hittills och det vi lärt oss på vägen. Vi ser verkligen fram emot att se hur våra produkter tas emot i Danmark och hoppas på att få förse resten av Europa med mer flow inom en snar framtid, säger Lucas Wasniewski, VD på Flowlife.

Lanseringen innebär en större digital närvara, bland annat med egen dansk hemsida och med flera spännande samarbeten. 


Om Flowlife

Flowlife grundades 2016 och är ett innovativt bolag som tar fram morgondagens produkter för välmående. Bolaget har sina rötter i Stockholm och säljer sina produkter i hela Europa. Flowlife arbetar för att fler ska ha flow i sina liv. Visionen är att göra träning återhämtning så tillgängligt som möjligt. Genom att utveckla och tillhandahålla innovativa produkter vill Flowlife ge fler möjligheten att prestera och återhämta sig på topp.

KONTAKT

Alexander Hosby
Marketing Manager
Alexander Hosby