2021-09-02 08:49Pressmeddelande

Flowlife blir officiell Recovery partner till AIK Fotboll

Flowlife fortsätter att förändra synen på återhämtning i idrotten, denna gång inom elitfotbollen. Tillsammans med AIK Fotboll vill Flowlife möjliggöra effektiv och tillgänglig återhämtning, i varje spelares hem. 
 
Flowlife kliver in som officiell återhämtningspartner till AIK Fotbolls herrlag. Tillsammans med Flowlife kommer AIK Fotboll att erbjuda ett återhämtningskit till alla sina spelare i A-laget. Detta innebär att spelarna kommer kunna optimera sin återhämtning i sitt eget hem året runt och samtidigt ha med sig Flowlifes portabla produkter i spelarbussen.
 
– Vi är stolta över att kunna hjälpa elitfotbollen i att utveckla och effektivisera sin återhämtning. Genom att låta spelarna ta kontroll över sin återhätming, kan de i sin tur prestera bättre och hålla sig skadefria, säger Lucas Wasniewski, VD på Flowlife. 
 
AIK Fotboll har sedan tidigare erbjudit spelarna återhämtningprodukter från Flowlife, på träningsanläggningen i Karlberg. Det nya uttökade samarbetet är således ett naturligt nästa steg.

– Vi är så klart väldigt nöjda med att få in en partner vars produkter optimerar spelarnas möjligheter till återhämtning. Som med alla nya partners hoppas vi att samarbetet ska öka över tid och med en långsiktighet, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.


Om Flowlife

Flowlifes vision är att göra träning och återhämtning så tillgängligt som möjligt. Genom att utveckla och tillhandahålla innovativa produkter vill Flowlife ge fler möjligheten att prestera och återhämta sig på topp.

KONTAKT

Alexander Hosby
Marketing Manager
Alexander Hosby